Tilat

Myllyniemen persoonalliset tilat tarjoavat hyvät ja inspiroivat puitteet tuloksekkaalle luovuudelle ja rennolle yhdessäololle. Vanha mylly ja saha ovat alkuperäisen kotiteollisuusuransa jälkeen syntyneet uudelleen palvelemaan nykyelämän kokous- ja valmennustarpeita sekä tiloiksi unohtumattomille juhlille ja illanvietoille. Myllyniemessä hyvä palvelu, yksityisyys ja viihtyvyys ovat takuutyötä. Meiltä löytyy useita persoonallisia ja erikokoisia kokoustiloja ja tilan muut tilukset ovat sovittaessa vieraiden vapaassa käytössä kaikenlaisia inspiroivia ryhmätöitä varten. Kokoustilamme on varustettu AV-laitteilla ja Myllyniemen vapaa WLAN luo tarvittaessa yhteyden ulkomaailmaan ja niihin, jotka eivät valitettavasti päässeet mukaanne Myllyniemen rauhaan. Aivomyrskyjä ja visiointeja vauhdittamaan tai tilannekatsauksia visualisoimaan löytyy Myllyniemestä mitä erilaisempia luovia tarvikkeita talonpoikaisantiikista legoihin, peleihin ja pensseleihin. Saunat lämpiävät kahdessa paikassa ja vieressä virtaava joki pitää huolta virkistäytymisestä.

Asiakasryhmän ihannekoko on 15-40 henkeä, mutta järjestämme puitteet myös tätä pienemmille kokouksille sekä lämpimään vuodenaikaan aina 200 hengen juhlille ja tapahtumille.

Myllyniemi majoittaa perinteikkään maalaisromantiikan säilyttäneissä vierashuoneissa kesäaikaan noin 40 ja sydäntalvellakin 30 vierasta. Majoitustilamme ovat pääosin kahden hengen huoneita jaetuilla saniteettitiloilla, mutta meiltä löytyy myös yksityisyyden tarjoavaa talonpoikaisluksusta.